welkom bij PWT Eurostaal bv

PWT Eurostaal is professioneel leverancier van stafstaal, vormsmeedstukken, naadloos gewalste ringen en gietstukken. Wij leveren deze producten onbewerkt, voorbewerkt of eindbewerkt, al naar gelang uw wensen.

Al ruim 20 jaar houden wij een uitgebreide voorraad aan in gewalst en gesmeed stafstaal. We zijn bovendien specialist in grote diameters rondstafstaal. Al onze producten voldoen aan strikte kwaliteitsnormen.

PWT Eurostaal is een moderne, flexibele en ambitieuze organisatie. Wij verstaan ons vak als geen ander. Met onze ruime kennis en ervaring zijn wij een betrouwbare partner in de professionele toelevering van staal en gietijzer.

Kwaliteit

Om topkwaliteit te kunnen waarborgen voldoen alle producten aan strikte kwaliteitsnormen. Zo geldt voor al ons materiaal dat dit minimaal in overeenstemming is met de Europese EN-normen, Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment materiaal, geproduceerd volgens eigen specificaties, waarbij de mechanische waarden ver boven de vastgestelde Europese EN-normen liggen.

Voorraad

We beschikken over een groot assortiment in rond stafstaal, voornamelijk uit Europa, maar ook uit Aziƫ. We leveren direct uit voorraad en kunnen daardoor snel en efficiƫnt schakelen.

Vakkundig en ervaren

Ons team bestaat uit deskundige professionals die graag met u in gesprek gaan over onze mogelijkheden en uw eisen en wensen.

Klant

De klant staat bij ons centraal in alles wat we doen. Van advies tot verzending zullen we alles tot in de puntjes voor u regelen met maar een doel.. u tevreden houden!

CONTACT


+31 78 890 76 00